Ontvang jij mijn laatste artikelen al?

Om blogs te promoten heb je als blogger sociale platformen nodig als Facebook, Instagram en Pinterest. Je kunt wel een blog schrijven, maar als niemand weet dat je die artikelen publiceert zullen ze niet gelijk goed gelezen worden. Afgelopen jaar kreeg ik een inzicht: wat nou als de online platformen gehackt worden?

Instagramaccount gehackt

Je zult het misschien wel voorbij zien komen: mijn Instagramaccount werd in november 2018 gehackt. Ik kon niet meer inloggen, geen nieuw wachtwoord aanvragen en even later werd het account geblokkeerd door Instagram. Je kunt dan proberen om je account terug te krijgen door aan te geven dat je account gedeblokkeerd moet worden. Dit is me gelukt, maar een week later werd weer op dezelfde manier mijn account gehackt. Inmiddels had ik al een ander account aangemaakt, maar ondertussen ben je wel al je volgers kwijt.

Dan maar via mail?

De hack van mijn account was voor mij een eye-opener. Ik moet zorgen dat ik mijn volgers kan bereiken zonder dat ik daarbij afhankelijk ben van sociale media. Niet dat ik wil gaan spammen, want daar heb ik zelf zo’n hekel aan. Gewoon af en toe (aan het einde van elke maand) een mailtje met daarin een aantal artikelen die in die maand gepubliceerd zijn. Ik zou het tof vinden als ik jou ook een mailtje mag sturen.

Proeverij organiseren met het Bier met Boot Proefformulier

Wanneer jij je naam en emailadres op mijn website (rechts in de sidebar of onder dit bericht) achterlaat ontvang je ook een leuk extra’tje: een PDF met daarin een handleiding over hoe jij ook een echte bierproeverij op tafel tovert. Onderdeel hiervan is het Bier met Boot Proefformulier. Deze kun je zo vaak als je wilt uitprinten en als handvat gebruiken voor een bierproeverij. Zo weet je achteraf ook nog welke bieren je hebt geproefd. Tof toch?

[mailpoet_form id=”3″]
Written by Fabian Boot
Fabian is gek op fotografie, bloggen en bier drinken! Qua bier is hij een allesdrinker maar heeft een voorkeur voor zure bieren. Fabian is de oprichter van dit blog.