Kennen jullie me nog?

Ik moet me bijna weer opnieuw voorstellen! Dat is een tijd geleden! Afgelopen tijd is er aardig wat gebeurd en na een tijd druk geweest te zijn met mijn bierblog was ik een beetje ‘biermoe’. Ken je dat?

Ook wel eens ‘biermoe’?

Afgelopen tijd was ik dus ‘biermoe’. Heb je dat ook wel eens gehad? Vanaf het begin van mijn blog ben ik zo veel met bier bezig geweest, dat ik op een gegeven moment geen bier meer kon zien. Zoals ik mijn bierblog deed, met de brouwerijen en festivals die ik bezocht, kostte zo veel tijd dat ik op een gegeven moment geen tijd meer overhield. Daarnaast was ik ook met mijn maat Maarten een brouwerij begonnen, wat natuurlijk ook tijd en energie in beslag nam. Ik moest het allemaal even op een lager pitje zetten: ik had er even helemaal geen zin meer in. Daarnaast had ik nog iets anders waar ik mijn energie ik kon steken (zoals velen al weten)…

Ik word vader

Binnenkort komt er een miniBoot: een klein mannetje die voor de helft op mij gaat lijken en voor de helft op Sabine. Rond 13 december moet het gaan gebeuren. We zijn er bijna dus! Het is geweldig om de kleine te voelen schoppen en soms praten we al tegen hem alsof hij er al helemaal bij is. Er gaat een wereld voor je open als je vader gaat worden. Je ontdekt tijdens zo’n zwangerschap allemaal nieuwe dingen. Bijvoorbeeld dat de term ‘in verwachting’ niet gewoon een woord is, maar een gevoel. Je moet namelijk afwachten tot je jouw kind kunt zien. We zijn zó benieuwd hoe hij er uit gaat zien!

Veranderingen in werk

Zoals jullie weten ben ik dit jaar ook gestopt met werken als zelfstandig fotograaf. Op dit moment ben ik alweer 7 maanden aan het werk bij de Reclamestal. Dit heeft ook wel gezorgd dat ik niet meer aan het bloggen ben geweest op BiermetBoot. Als je overdag teksten aan het schrijven bent, heb je ‘s avonds geen zin meer om nóg meer teksten te schrijven. Tóch begint mijn kindje (in dit geval mijn bierblog) weer te schoppen. Om met zwangerschapstermen te blijven praten.

Weer bier brouwen

Afgelopen week heb ik sinds een lange tijd weer een bier gebrouwen. Toen ik nog met de brouwerij aan de slag was, moest ik brouwen om een recept te ontwikkelen. Er zat stiekem toch wel wat druk achter, waardoor je met een ander doel aan het brouwen was. Afgelopen week kon ik weer eens ‘vrij’ brouwen, voor de hobby. De I.P.A., die moet gaan lijken op de Houblon van La Chouffe, zit nu dus een week in het vat en over 1,5 week ga ik die drooghoppen (met de Columbus hop), waardoor hij lekker hoppig moet gaan ruiken. Ik ben benieuwd! Wéér in verwachting! 😉

Wordt vervolgd…

Zoals ik net al vertelde, mijn bierblog begint weer een beetje te kriebelen. Komende tijd kunnen jullie dus weer het één en ander van me verwachten. Ik weet nog niet precies hoe vaak ik ga bloggen en wat voor artikelen ik ga schrijven. Ik denk dat het vooral over het brouwen zal gaan. Minder bierbezoeken. Dat weet ik wél zeker. Het moet wel leuk blijven toch?

Written by Fabian Boot
Fabian is gek op fotografie, bloggen en bier drinken! Qua bier is hij een allesdrinker maar heeft een voorkeur voor zure bieren. Fabian is de oprichter van dit blog.