Hoera! Bier met Boot online!

Het heeft even geduurd, maar achter de schermen ben ik er al een tijdje mee bezig: vandaag is Bier met Boot online gegaan! Omdat ik naast mijn werk als zelfstandig fotograaf op zoek was naar een project waar ik mijn vrije tijd aan kon besteden, ben ik dit blog begonnen. Bloggen is iets wat ik samen met fotograferen en bier drinken het liefste doe. Samen met mijn maten brouw ik zo nu en dan ook een vat bier (op kleine schaal, hoor) en daarom ben ik erg nieuwsgierig naar de vele brouwers die ons land kent: wie zijn dit, waarom doen ze dit en wat is hun werkwijze?

Groot en klein

Bier brouwen is hip. Afgelopen tijd schoten de bierbrouwerijen als paddestoelen uit de grond (we hebben er nu meer dan onze zuiderburen!) en de grootte van deze brouwerijen verschilt heel erg. Het lijkt me erg leuk om de verschillen tussen de brouwerijen te zien. Ik wil dus alle bierbrouwerijen bezoeken, of ze nou 30 of 30.000 liter per week maken!

Nodig me uit!

Dit klinkt wanhopig, maar eigenlijk is het een open sollicitatie naar alle brouwers van Nederland. Mijn doel is om alle brouwerijen van Nederland te bezoeken, dus ben jij de eigenaar van een brouwerij en hou je wel van een beetje aandacht? Nodig me uit!

Veel plezier!

Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn blog. Om op de hoogte te blijven van mijn artikelen nodig ik je graag uit om mijn Facebookpagina te liken en deze in de gaten te houden!

 

Written by Fabian Boot
Fabian is gek op fotografie, bloggen en bier drinken! Qua bier is hij een allesdrinker maar heeft een voorkeur voor zure bieren. Fabian is de oprichter van dit blog.